“PLAYING FOR SUCCES” dat doe je SAMEN

Ook zo genoten van deze veelzijdige en creatieve speler? Hoe hij zijn balgevoel, atletisch vermogen, spelinzicht, bewuste voeding, rust- en trainingsschema’s. Kortom zijn Talent , Kennis en Passie –  de basis ingrediënten voor de beste prestatie van jezelf –  inzette voor een schitterende Wimbledon-overwinning.

Met lef en zelfvertrouwen keuzes maakte en speelde op zìjn manier. Zijn dankbaarheid uitend naar zijn team; succes bereik je immers nooit alleen.

Het plezier dat van zijn wedstrijd afspatte (voorwaarde voor succes) zette mij op het puntje van mijn stoel. Ik wens iedereen met welk klein of groot doel je de dag ook begint, deze spirit toe en maak er samen iets moois van; voor jezelf en de ander. Laat elkaar “hoogvliegen”.**

Samen vanuit gelijke doelen, focus en teamspirit. Uitgaand van hoge verwachtingen. Vanuit ieders talent en bovenal met plezier. Dàt zijn de sleutels tot succes.

** Persoonlijke talenten & drijfveren leiden tot onbegrensde mogelijkheden. Het geloof daarin leidde tot het initiatief Talentenportfolio. Bekijk hier de film die de visie van Talentenportfolio illustreert “Iedereen kan een Hoogvlieger zijn”

17 juli 2022

Tekst: Simone Leereveld

Foto’s: bewerkte screenshots

Copyright Talentenportfolio